Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου
Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου

Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου

 Στο πλίσιο της λήψης μέτρων ένντι του κορωνοϊού COVID-19

Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το αδειοδοτημένο, από το Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «KS STUDIES», διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου σεμινάριο με θέμα «Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη λειτουργία των επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», με την υποστήριξη ειδικών συμβούλων επιχειρήσεων.

Η ορθή διαχείριση της διασποράς του κορωνοϊού, η λήψη υγειονομικών μέτρων και η διατήρηση της ομαλής κατάστασης μη εξάπλωσης της νόσου COVID-19 είναι ακόμη και τ επιτακτική ανάγκη. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε κατάλληλα κάθε επιχειρηματία για τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές, οι οποίες οφείλονται να τηρούνται για μια πόλη υγιή, για μια αγορά ανοιχτή.

Το της επόμενης μέρας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας της χς μας στην Υγεία και Ασφάλεια.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος λοιπόν είναι η και η ασφάλεια για όλους, προσωπικό, επισκέπτες, τοπικές κοινωνίες. Η ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από κάθε επιχείρηση που θα υποδεχθεί πελάτες, είναι απόλυτη δέσμευση της επιχειρηματικής ηθικής.

Καλούμε τα μέλη μας να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για την υιοθέτηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών , καθώς η υιοθέτηση τους και η συμμόρφωση τους με τα πρωτόκολλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να εγγυηθούν στους πελάτες τους ότι τηρούνται οι αρχές προστασίας της ς και ασφάλειας, συνιστώντας ένα σημαντικό εργαλείο ς.

Θα πραγματοποιηθούν τρία (3) σεμινάρια στις εξής ημερομηνίες: Τετάρτη 1 Ιουλίου, Τετάρτη 8 Ιουλίου και Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 -21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου ς (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος). Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου 2421025479 ή ηλεκτρονικά στο info@esv.gr προκειμένου να έγκαιρα να κρατήσετε θέση για τις παραπάνω ημερομηνίες, καθώς λόγω υγειονομικών περιορισμών τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Στο τέλος της παρακολούθησης δίνεται σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση