Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου
Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου

Δωρεάν σεμινάριο για Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου

 Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19

Ο σε συνεργασία με το αδειοδοτημένο, από το Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «KS STUDIES», διοργανώνει για τα μέλη του Συλλόγου σεμινάριο με θέμα «Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη λειτουργία των επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19», με την υποστήριξη ειδικών συμβούλων επιχειρήσεων.

Η ορθή διαχείριση της διασποράς του κορωνοϊού, η λήψη υγειονομικών μέτρων και η διατήρηση της ομαλής κατάστασης μη εξάπλωσης της νόσου COVID-19 είναι ακόμη και τώρα επιτακτική ανάγκη. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε κατάλληλα κάθε επιχειρηματία για τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές, οι οποίες οφείλονται να τηρούνται για μια πόλη υγιή, για μια αγορά ανοιχτή.

Το στοίχημα της επόμενης μέρας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας της χώρας μας στην Υγεία και Ασφάλεια.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος λοιπόν είναι η υγεία και η ασφάλεια για όλους, προσωπικό, επισκέπτες, τοπικές κοινωνίες. Η ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από κάθε επιχείρηση που θα υποδεχθεί πελάτες, είναι απόλυτη δέσμευση της επιχειρηματικής ηθικής.

Καλούμε τα μέλη μας να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για την υιοθέτηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών , καθώς η υιοθέτηση τους και η συμμόρφωση τους με τα πρωτόκολλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να εγγυηθούν στους πελάτες τους ότι τηρούνται οι αρχές προστασίας της υγιεινής και ασφάλειας, συνιστώντας ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας.

Θα πραγματοποιηθούν τρία (3) στις εξής ημερομηνίες: Τετάρτη 1 Ιουλίου, Τετάρτη 8 Ιουλίου και Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και 18:30 -21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος). Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου 2421025479 ή ηλεκτρονικά στο info@esv.gr προκειμένου να έγκαιρα να κρατήσετε θέση για τις παραπάνω ημερομηνίες, καθώς λόγω υγειονομικών περιορισμών τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Στο τέλος της παρακολούθησης δίνεται σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση