Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις
Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις

Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις

Για τον Covid-19 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκίνησε η λειτουργία της ν ηλεκτρονικής ς που δημιούργησε η Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Επιμόρφωσης και ς (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με στόχο την εργαζομένων τουριστικών επιχειρήσεων στα πρωτόκολλα ασφαλείας υγειονομικού περιεχομένου έναντι του κορωναϊού COVID-19.

Πρόκειται για ένα μέτρο πρόληψης κατά του κορωναϊού που αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον καθηγητή Χρήστο Χατζηχριστοδούλου. Επιστημονικός υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο αναπληρωτής καθηγητής  Γεώργιος Ραχιώτης.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δημιούργησε και λειτουργεί μια ηλεκτρονική χρήσιμη και αναγκαία για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μια ψηφιακή εκπαιδευτική εφαρμογή, για τα ειδικά πρωτόκολλα ασφαλείας υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων οφείλουν να λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις για την πρόληψη έναντι του κορωναϊού.

Η πλατφόρμα είναι εύκολη στην πρόσβαση και στην χρήση και προσφέρεται εντελώς ν. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά. Είμαστε οι μοναδικοί που παρέχουμε δωρεάν στους του τουριστικού κλάδου» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το εκπαιδευτικό

Το 8ωρο εκπαιδευτικό , έχει τη μορφή βιντεομαθημάτων και οργανώνεται σε 6 ενότητες.

Υποχρεωτικές για όλους είναι οι ενότητες:

– Επιδημιολογία και πρόληψη

– Καθαριότητα, απολύμανση και διαχείριση ιματισμού

– Παρουσίαση κυρωτικού συστήματος

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει για να παρακολουθήσει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ενότητες:

– Πρωτόκολλο υπηρεσίας υποδοχής

– Εγκαταστάσεις διαχείρισης τροφίμων

– Κοινόχρηστοι και εγκαταστάσεις αναψυχής

Μεθοδολογία Αξιολόγησης

Η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων γίνεται μέσω ερωτηματολογίων/quiz στο τέλος κάθε ενότητας. Για να είναι επιτυχής η ολοκλήρωση της ενότητας το ποσοστό επιτυχίας του ερωτηματολογίου θα πρέπει να είναι >= 80% και ο εκπαιδευόμενος να έχει παρακολουθήσει το αντίστοιχο βίντεο.

Εγγραφές

Η αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωναϊού COVID-19» γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Αιτήσεις συμμετοχής:

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, στον ιστότοπο http://learning.uth.gr/helath-protocol-thessaly/

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση