Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα Manufacturing Excellence Awards 2019
Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα Manufacturing Excellence Awards 2019

Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα Manufacturing Excellence Awards 2019

Για τα καινοτόμα προϊόντα και τη συνολική συνεισφορά του στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και τις υψηλές επιδόσεις του σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκε ο , μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, μέσα από τη διπλή βράβευσή του στο θεσμό των Manufacturing Excellence Awards 2019.

Τιμήθηκε με το χρυσό στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο – Δομικά προϊόντα» καθώς και με το χρυσό στην κατηγορία «Εργασία, ασφάλεια και περιβάλλον – Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων».

Ειδικότερα, ο , με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει 7 διαφορετικά είδη τσιμέντου, σκυρόδεμα, πορομπετόν, κλίνκερ, αδρανή υλικά, βιομηχανικά ορυκτά και στερεά καύσιμα, απέσπασε το χρυσό βραβείο Αριστείας στο βιομηχανικό κλάδο για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και  την ανάπτυξη σύγχρονων καναλιών αμφίδρομης ς με τους πελάτες και συνεργάτες του. Με ανταγωνιστικά πλεονετα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και το ευέλικτο δίκτυο μεταφοράς και ς που έχει αναπτύξει, σήμερα ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες λύσεις και , τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες σε 5 ηπείρους.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε χρυσό βραβείο για τη συνεχή ανάπτυξη νέων προγραμμάτων Υγείας & Ασφάλειας για όλους τους εργαζόμε και συνεργάτες του. Επενδύοντας σταθερά και με συνέπεια σε δράσεις για την  προσέγγιση του απώτερου στόχου, τα µηδενικά ατυχήματα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας. Πρόκειται για σύστημα ειδικά σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίζει ενεργά τον έλεγχο της επικινδυνότητας των δραστηριοτήτων του και να βελτιώνει διαχρονικά τις επιδόσεις τους.

Δημήτρης Δήμου, Γενικός-Διευθυντής-Εμπορίας

Ο Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ επεσήμανε σχετικά: «Τα Manufacturing Excellence Awards είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία στον κλάδο της βιομηχανίας, γι' αυτό και η βράβευσή μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, από την ίδρυσή του, έχει υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης, σε όλη την αλυσίδα των αξιών του. Επιδιώκουμε με συνέπεια να παράγουμε αξία για όλους, τόσο για τους εργαζόμε όσο και για τους συνεργάτες και πελάτες μας, ενώ οι διακρίσεις αυτές αποτελούν την αναγνώριση της συλλογικής μας προσπάθειας».

Τάσος Παπανικολάου, Διευθυντής Υγείας-Ασφάλειας

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση