Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δίμηνες προσλήψεις στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου
Δίμηνες προσλήψεις στην καθαριότητα του Δήμου  Βόλου

Δίμηνες προσλήψεις στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου

Εργζόμενους με δίμηνη σύμβση θα προσλάβει ο Δήμος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν τέσσερις οχημάτων καθαριότητας με άδεια Γ΄ κατηγορίας ΔΕ και 22 εργάτες καθαριότητας ΥΕ θα προσλάβει ο Δήμος , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Όπως αναφέρεται στην του ασκούντα καθήκοντα δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

οι υποψήφιοι για την του Οδηγών ΔΕ θα πρέπει να καταθέσουν:
1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ς, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3. i. Απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή
ii. Απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με αποδεικτικά εξειδικευμένης επαγγελματικής εμπειρίας τουλάχιστον έξι (6) μηνών.
4. Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.
5. Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), η κατοχή του οποίου
αποδεικνύεται είτε με την κατάθεση υ Επιμόρφωσης Οδηγού, το οποίο να είναι σε ισχύ και το οποίο εκδίδεται από την Υπηρεσία Μεταφορών και
Επικοινωνιών της Περιφέρειας στην περιοχή της οποίας βρίσκεται η κατοικία του ενδιαφερομένου, είτε με την καταχώρηση επί του εντύπου της άδειας οδήγησης του κοινοτικού αριθμού «95» δίπλα στην κατηγορία Γ'.

Β. οι υποψήφιοι για την ειδικότητα των Εργατών Καθαριότητας ΥΕ θα πρέπει να καταθέσουν:
1. Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ειδικότητας, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την επόμενη εργάσιμη της δημοσίευσης στην εφ δηλ. ξεκινά την 13/7/2017 και λήγει την 17/7/2017. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση