Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δικαιωμένες οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου
Δικαιωμένες οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Δικαιωμένες οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Δικαιωμένες αισθάνονται οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά τη σημερινή θετική έκβαση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την καθαριότητα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η σύμβαση του εργολάβου που ήταν στο νοσοκομείο έληξε σήμερα και ο ίδιος αν και οι 30 περίπου καθαρίστριες που ανήκαν σε αυτόν ήταν ικανοποιημένες από τη συνεργασία που είχαν δεν κατέθεσε προσφορά για τον νέο διαγωνισμό.

Αντ’ αυτού προσφορές κατέθεσαν δύο εταιρείες εκ των οποίων η μία ήταν πριν τον τελευταίο ανάδοχο στην καθαριότητα του Νοσοκομείου και έχει ακόμη και σήμερα όπως καταγγέλλουν οι καθαρίστριες οικονομικές εκκρεμότητες μαζί τους καθώς δεν τις πλήρωνε.

Οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου τόσο χθες – που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός – όσο και σήμερα που επαναλήφθηκε βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα καθώς στην περίπτωση που αναδεικνύονταν ανάδοχος στην καθαριότητα, εκείνος με τον οποίον είχαν τις οικονομικές διαφορές ήταν έτοιμες να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Στο πλευρό των καθαριστριών βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και το ΕΚΒ μέσω του δραμματέα Δημ. Βασιλείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συλλήψεις σε Βόλο -Πήλιο και Ρήγα Φεραίο για διπλώματα και χάπια - https://t.co/REUbGnf8BK -

  • Στο Eurogroup του Μαρτίου η 5η μεταμνημονιακή αξιολόγηση - https://t.co/sT5gSLI6b8 -

  • Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος - https://t.co/hMntjyfn34 -

"Αλιεύοντας" την είδηση