Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διαψεύδει την πλειοψηφία η ΔΑΣ-ΟΤΑ
Διαψεύδει την πλειοψηφία η  ΔΑΣ-ΟΤΑ

Διαψεύδει την πλειοψηφία η ΔΑΣ-ΟΤΑ


“Αποτελεί προβοκάτσι κι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την της πλειοψηφίας του Συλλόγου Εργαζομένων ότι το μέλος του Δ.Σ. Εύη Καρυδάκη, κατέθεσε την αξιολόγηση στην υπηρεσία της” τόνισε σε Τύπου η ίδια, παρουσία δύο μελών της ΔΑΣ- Μαγνησίας.

Η Εύη Καρυδάκη κατήγγειλε την πλειοψηφία ότι αντί να βγάλει ανακοίνωση στήριξης για τα επτά εργατικά ατυχήματα, επέλεξε να συνεχίσει τη λασπολογία και τόνισε ότι είναι πάγια τακτική των δυνάμεων του εργοδοτικού συνδικαλισμού, λειτουργώντας ως η Πέμπτη Φάλαγγα για τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο, να σπέρνουν το ψέμα και τη λάσπη ακριβώς για να σκεπάσουν την αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι έχουν επιλέξει συνειδητά να υπηρετούν τα τα, τις κυβερνήσεις και τις Δημοτικές Αρχές διαχρονικά, που έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όρια της εξαθλίωσης.

Απαντώντας για την κατάθεση της αξιολόγησης η εκπρόσωπος της ΔΑΣ ΟΤΑ δήλωσε ότι η αξιολόγηση έχει τρεις φάσεις (α) αυτοαξιολόγηση και ανώνυμη κριτική σε προϊστάμενο β) αξιολόγηση από προϊστάμενο γ) αξιολόγηση από διευθυντή) και προκάλεσε τους υβριστές της να φέρουν τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους.

Ερωτηθείσα αν όντως πήγε στο γραφείο προσωπικού, δημιούργησε επεισόδιο, πήρε την αξιολόγησή της και της έσκισε (όπως αναφέρει η πλειοψηφία), η Εύη Καρυδάκη παρέπεμψε στους υπαλλήλους του γραφείου για απάντηση και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τη χρονική περίοδο που συνέβησαν όλα αυτά.

Η εκπρόσωπος της παράταξης κατηγόρησε την πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων ότι συμφώνησε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στην αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών του Δήμου , έβαλαν εμπόδια σε εργαζόμενους που δδικούσαν το οφειλόμενο γάλα και , δεν απεργούν και δεν έκαναν ποτέ προσπάθεια να οργανώσουν τον αγώνα των εργαζομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση