Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαψεύδει την πλειοψηφία η ΔΑΣ-ΟΤΑ
Διαψεύδει την πλειοψηφία η  ΔΑΣ-ΟΤΑ

Διαψεύδει την πλειοψηφία η ΔΑΣ-ΟΤΑ


“Αποτελεί προβοκάτσια και δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την της πλειοψηφίας του Συλλόγου Εργαζομένων ότι το μέλος του Δ.Σ. Εύη Καρυδάκη, κατέθεσε την αξιολόγηση στην υπηρεσία της” τόνισε σε Τύπου η ίδια, παρουσία δύο μελών της -.

Η Εύη Καρυδάκη κατήγγειλε την πλειοψηφία ότι αντί να βγάλει ανακοίνωση στήριξης για τα επτά εργατικά , επέλεξε να συνεχίσει τη λασπολογία και τόνισε ότι είναι πάγια τακτική των δυνάμεων του εργοδοτικού συνδικαλισμού, λειτουργώντας ως η Πέμπτη Φάλαγγα για τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο, να σπέρνουν το ψέμα και τη λάσπη ακριβώς για να σκεπάσουν την αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι έχουν επιλέξει συνειδητά να υπηρετούν τα Κόμματα, τις κυβερνήσεις και τις Δημοτικές Αρχές διαχρονικά, που έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όρια της εξαθλίωσης.

Απαντώντας για την κατάθεση της αξιολόγησης η εκπρόσωπος της δήλωσε ότι η αξιολόγηση έχει τρεις φάσεις (α) αυτοαξιολόγηση και ανώνυμη κριτική σε προϊστάμενο β) αξιολόγηση από προϊστάμενο γ) αξιολόγηση από διευθυντή) και προκάλεσε τους υβριστές της να φέρουν τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους.

Ερωτηθείσα αν όντως πήγε στο γραφείο προσωπικού, δημιούργησε επεισόδιο, πήρε την αξιολόγησή της και της έσκισε (όπως αναφέρει η πλειοψηφία), η Εύη Καρυδάκη παρέπεμψε στους υπαλλήλους του γραφείου για απάντηση και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τη χρονική περίοδο που συνέβησαν όλα αυτά.

Η εκπρόσωπος της παράταξης κατηγόρησε την πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων ότι συμφώνησε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στην αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, έβαλαν εμπόδια σε εργαζόμενους που διεκδικούσαν το οφειλόμενο και , δεν απεργούν και δεν έκαναν ποτέ προσπάθεια να οργανώσουν τον αγώνα των εργαζομένων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά στη Βαρυμπόμπη #φωτιά - https://t.co/e7au2LEOw4 -

  • Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μάχη σε τρία μέτωπα, εκκενώθηκε οικισμός και κατασκήνωση – Έκλεισε η Εθνική Οδός… - https://t.co/vnjx8iDvFH -

  • Ο #Αχελώος «ασπίδα» για την αυτονομία της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια σε νερό #Αχελώος - https://t.co/93iRsA9KSo -

"Αλιεύοντας" την είδηση