Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο
Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο

Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο

Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 09/12/2019 έως και την Παρασκευή 13/12/2019 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά και ώρες 09:00 – 15:00 στον χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη- περιοχή Κάραγατς). Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και την ημέρα προσέλευσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα (για τους ημεδαπούς) ή το Διαβατήριο (για τους αλλοδαπούς). Εάν η παραλαβή δε μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορέσει να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελουμένου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα - https://t.co/6HOLysjbTS -

  • Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός στην Ευξεινούπολη - https://t.co/oWR27GwGCX -

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση