Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο
Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο

Διανομή ΤΕΒΑ στο Βόλο

Ο ως επικεφλής ετίρος της ΚΣ /Σποράδων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 09/12/2019 έως και την Παρασκευή 13/12/2019 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (/FEAD).

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο .

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά και ώρες 09:00 – 15:00 στον χώρο πλησίον του Κοινωνικού υ (Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη- περιοχή Κάραγατς). ια την αποφυγή της ς τους οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και την ημέρα προσέλευσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα (για τους ημεδαπούς) ή το Διαβατήριο (για τους αλλοδαπούς). Εάν η παραλαβή δε μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορέσει να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελουμένου.

"Αλιεύοντας" την είδηση