Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας
Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

 ια την απόσπαση της πρώην διευθύντριας στην Κασσαβέτεια

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Βόλο, πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι Σωματείων εργαζομένων και συνταξιούχων, με αφορμή την αναίτια- όπως την χαρακτηρίζουν-  απόσπαση – της πρώην διευθύντριας των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας.

Ο του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων στο Κατάστημα Κράτησης Κασσαβέτειας Θέμης Σγάρας, τόνισε: “Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να καταθέσουμε στο οποίο καταγγέλλουμε την άδικη και αναίτια της πρώην διευθύντριας Φούλας Σαμαρά, η οποία μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας στην Κασσαβέτεια, αποσπάστηκε σε άλλο σης. Θεωρούμε ότι το καθεστώς των αποσπάσεων που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συντηρεί, είναι ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, όταν οι ίδιοι δεν επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλο σης”.

Ο ίδιος  πρόσθεσε ότι, ενώ τα αγροτικά καταστήματα είναι η κορωνίδα του σωφρονιστικού συστήματος, έχουν σοβαρές ψεις σε φυλακτικό, διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό και αντί να συμβάλλουν οι κυβερνώντες στην ενίσχυσή τους, προσπαθούν με αποσπάσεις να αποδυναμώσουν το αγροτικό κατάστημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση