Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας
Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

Διαμαρτυρία σωματείων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

 Για την απόσπαση της πρώην διευθύντριας στην Κασσαβέτεια

στην στο Βόλο, πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι Σωματείων εργαζομένων και συνταξιούχων, με αφορμή την αναίτια- όπως την χαρακτηρίζουν-  απόσπαση – δίωξη της πρώην διευθύντριας των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας.

Ο του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων στο Κράτησης Κασσαβέτειας Θέμης Σγάρας, τόνισε: “Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να καταθέσουμε υπόμνημα στο οποίο καταγγέλλουμε την άδικη και αναίτια δίωξη της πρώην διευθύντριας Φούλας Σαμαρά, η οποία μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας στην Κασσαβέτεια, αποσπάστηκε σε άλλο κράτησης. Θεωρούμε ότι το καθεστώς των αποσπάσεων που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συντηρεί, είναι ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, όταν οι ίδιοι δεν επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλο κατάστημα κράτησης”.

Ο ίδιος  πρόσθεσε ότι, ενώ τα αγροτικά καταστήματα είναι η κορωνίδα του σωφρονιστικού συστήματος, έχουν σοβαρές ελλείψεις σε φυλακτικό, διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό και αντί να συμβάλλουν οι κυβερνώντες στην ενίσχυσή τους, προσπαθούν με αποσπάσεις να αποδυναμώσουν το κατάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση