Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας
Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας

Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αλληλέγγυοι της Κατάληψης Ματσάγγου, στην οδό (μεταξύ Ιάσονος – Παραλία), στο ύψος όπου στεγάζονται τα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στο Βόλο.
Κρατώντας πανό, στο οποίο αναγράφονταν: “Κανένα άτομο μόνο απέναντι στην των αφεντικών – Η των εργαζομένων”, εξέφρασαν την στήριξή τους σε εργαζόμενο – διανομέα γνωστής αλυσίδας μετά από εργατικό ατύχημα που είχε και για την εργασιακή κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο χώρο ς.
Σε ανακοίνωση  αναφέρεται: “Πιο συγκεκριμένα 15/4 στις 00.30 λίγο πριν το σχόλασμα βάρδιας διανομέας του εν λόγω καταστήματος είχε τροχαίο  ατύχημα , όπου ο υπαίτιος τον εγκατέλειψε στο δρόμο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς και εισήχθη στο με διαλυμένο αγκώνα κι αιμάτωμα στο .
Από την πλευρά του εργοδότη υπήρξε πλήρης σε ανθρώπινο επίπεδο καθώς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μη δηλωθεί το ατύχημα εν ώρα ς και να τα βρει με τον εργαζόμενο βγάζοντάς τον σε αναστολή covid 19.
Αφού ο εργαζόμενος αρνήθηκε την πρότασή του κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας όπου   τον κατήγγειλε.
Όταν ο εργοδότης ειδοποιήθηκε για την καταγγελία του εργαζόμενου εξαπέλυσε απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Η κοινωνία του Βόλου είναι πολύ μικρή και τέτοιου είδους αφεντικά καλά θα κάνουν να ξέρουν ότι τέτοιες περιπτώσεις εργοδοτικού τραμπουκισμού και αυθαιρεσίας δεν θα μείνουν αναπάντητες….”.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση