Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας
Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας

Διαμαρτυρία Κατάληψης Ματσάγγου στην Επιθεώρηση Εργασίας

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αλληλέγγυοι της Κατάληψης Ματσάγγου, στην οδό Ιωλκού (μεταξύ – Παραλία), στο ύψος όπου στεγάζονται τα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στο Βόλο.
Κρατώντας πανό, στο οποίο αναγράφονταν: “Κανένα άτομο μόνο απέναντι στην τρομοκρατία των αφεντικών – Η αλληλεγγύη όπλο των εργαζομένων”, εξέφρασαν την στήριξή τους σε εργαζόμενο – διανομέα γνωστής αλυσίδας μετά από που είχε και για την εργασιακή κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας.
Σε ανακοίνωση  αναφέρεται: “Πιο συγκεκριμένα 15/4 στις 00.30 λίγο πριν το σχόλασμα βάρδιας διανομέας του εν λόγω καταστήματος είχε τροχαίο  ατύχημα , όπου ο υπαίτιος τον εγκατέλειψε στο δρόμο. Μεταφέρθηκε στο με πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς και εισήχθη στο χειρουργείο με διαλυμένο αγκώνα κι αιμάτωμα στο κεφάλι.
Από την πλευρά του εργοδότη υπήρξε πλήρης σε ανθρώπινο επίπεδο καθώς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μη δηλωθεί το ατύχημα εν ώρα εργασίας και να τα βρει με τον εργαζόμενο βγάζοντάς τον σε covid 19.
Αφού ο εργαζόμενος αρνήθηκε την πρότασή του κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας όπου   τον κατήγγειλε.
Όταν ο εργοδότης ειδοποιήθηκε για την καταγγελία του εργαζόμενου εξαπέλυσε απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Η κοινωνία του Βόλου είναι πολύ μικρή και τέτοιου είδους αφεντικά καλά θα κάνουν να ξέρουν ότι τέτοιες περιπτώσεις εργοδοτικού τραμπουκισμού και αυθαιρεσίας δεν θα μείνουν αναπάντητες….”.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση