Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς
Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας», μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων , το Συνδικάτο και το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Θεσσαλίας, διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Παλεύουμε και δδικούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», την Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στην πλατφόρμα ZOOM.

Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, δρ. μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του .

Στην καλούν εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να συζητήσουν για την κατάσταση στους χώρους δουλειάς με το ξέσπασμα της πανδημίας, τη δδίκηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία τη δική μας και των οικογενειών μας από τον κορωναϊό και τη λειτουργία των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας.

Η οργάνωση  σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την μας μέσα από τα σωματεία.

Για το link της εκδήλωσης μπορείτε να στείλετε mail στο: synd.metallou.magn@gmail.com 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση