Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς
Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Διαδικτυακή σύσκεψη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, το και το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Παλεύουμε και διεκδικούμε στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», την Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στην ZOOM.

Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, δρ. μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Στην εκδήλωση καλούν εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να συζητήσουν για την κατάσταση στους χώρους δουλειάς με το ξέσπασμα της πανδημίας, τη των απαραίτητων μέτρων για την προστασία τη δική μας και των οικογενειών μας από τον κορωναϊό και τη λειτουργία των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας.

Η οργάνωση  σε κάθε εργοστάσιο, , κατάστημα είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την μας μέσα από τα .

Για το link της εκδήλωσης μπορείτε να στείλετε mail στο: synd.metallou.magn@gmail.com 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ψυχοσάββατο & εορτή  Πεντηκοστής στον ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου #Ψυχοσάββατο - https://t.co/tPkhLnxOHW -

  • Δρομολογούνται με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες για τους πληγέντες αγρότες της Ν. Αγχιάλου - https://t.co/9JktwIy5Ti… -

  • Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου #ΟργανισμόςΛιμένοςΒόλουΑΕ - https://t.co/bdzqwbMq2s -

"Αλιεύοντας" την είδηση