Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών
Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών

Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών

Ενημερωτική για τις διαδικτυακές ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών και τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου η εταιρία Συστημάτων Πληροφορικής SGA.

Όσον αφορά  στις ανανεώσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη- του Επιμελητηρίου που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους, μέσα από την του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Όλες οι που γίνονται διαδικτυακά, θα τις «βλέπει» ένας εξουσιοδοτημένος του Επιμελητηρίου, θα κάνει τους σχετικούς ελέγχους και θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο (πατώντας ένα πλήκτρο), στο mail που έχει δηλώσει, την σχετική ενημέρωσης, ότι οι αλλαγές έχουν αποθηκευτεί προσωρινά. Επίσης θα ενημερώνεται αν υπάρχει οφειλή για τέλος τήρησης καρτέλας . Μετά τους σχετικούς ελέγχους, θα γίνεται η αλλαγή στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Το μέλος θα λαμβάνει στο mail του ότι, η αίτησή του διεκπεραιώθηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικού.

Αναφορικά με τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη- του Επιμελητηρίου να υποβάλουν τις βεβαιώσεις σεμιναρίων, μέσα από την του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση