Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών
Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών

Διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών

Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών και τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου ς η εταιρία Συστημάτων Πληροφορικής SGA.

Όσον αφορά  στις ανανεώσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις που γίνονται διαδικτυακά, θα τις «βλέπει» ένας εξουσιοδοτημένος του Επιμελητηρίου, θα κάνει τους σχετικούς ελέγχους και θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο (πατώντας ένα πλήκτρο), στο mail που έχει δηλώσει, την σχετική ς, ότι οι έχουν αποθηκευτεί προσωρινά. Επίσης θα ενημερώνεται αν υπάρχει για τέλος τήρησης ας . Μετά τους σχετικούς ελέγχους, θα γίνεται η αλλαγή στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Το μέλος θα λαμβάνει στο mail του ότι, η αίτησή του δπεραιώθηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικού.

Αναφορικά με τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου να υποβάλουν τις βεβαιώσεις σεμιναρίων, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλουν.

"Αλιεύοντας" την είδηση