Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες
Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Ο Σύνδεσμος Εγκτστατών Υδραυλικών-Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Βόλου και Περιχώρων ενόψει της δυσάρεστης κατάστασης που βρίσκεται η κοινωνία μας ενημερώνει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τον κλάδο και γενικότερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες. Δεν υπάρχει απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος .

Είναι στην κάθε επαγγελματία η εργασιών σε κατ, επαγγελματικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε την ικανότητα να αξιολογήσουμε μια κατάσταση αν είναι επείγουσα. Προσοχή στην εργασιών σε κλειστούς χώρους όπου υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι.

Οφείλουμε και πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ς από τον δυνητικά θανατηφόρο κορωναϊό και να σεβόμαστε, να φροντίζουμε για την ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Είναι μια πρωτοφανής κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο και ο καθένας ατομικά οφείλει να προσέχει τον ίδιο και τους γύρω του.

Σε κάθε περίπτωση αναφορικά με την άσκηση του επαγγέλματος  θα υπάρξει νέα .

Το όλων: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση