Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες
Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες

Ο Σύνδεσμος Εγκτστατών Υδραυλικών-Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Βόλου και Περιχώρων ενόψει της δυσάρεστης κατάστασης που βρίσκεται η μας ενημερώνει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας για τον κλάδο και γενικότερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες. Δεν υπάρχει απαγόρευση ς του επαγγέλματος .

Είναι στην κρίση κάθε επαγγελματία η εργασιών σε κατοικίες, επαγγελματικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε την ικανότητα να αξιολογήσουμε μια κατάσταση αν είναι επείγουσα. Προσοχή στην εργασιών σε κλειστούς χώρους όπου υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι.

Οφείλουμε και πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ς από τον δυνητικά θανατηφόρο κορωναϊό και να σεβόμαστε, να φροντίζουμε για την Δημόσια Υγεία ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Είναι μια πρωτοφανής κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο και ο καθένας ατομικά οφείλει να προσέχει τον ίδιο και τους γύρω του.

Σε κάθε περίπτωση αναφορικά με την του επαγγέλματος  θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Το όλων: ΜΕΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση