Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Χρήματα για το γάλα πήραν 650 εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου
Χρήματα για το γάλα πήραν 650 εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου

Χρήματα για το γάλα πήραν 650 εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου

Χρήματα για το γάλα πήραν 650 εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, από τα οφειλόμενα, που έλαβαν περίπου 200 ευρώ ο καθένας, ενώ περίπου 90 εργαζόμενοι του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕΘΕ και της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ θα πληρωθούν στα μέσα Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και εκπρόσωπο της ΔΑΣ-ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη, τα χρήματα αυτά αφορούν στο γάλα που δεν δινόταν για το εννιάμηνο του 2013, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα ζήτησε να δοθούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Από την πρόταση που κάναμε και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, η πρόταση είναι το τρίμηνο του 2013, το τρίμηνο του 2014 και το 2012 να δοθούν σε τρεις δόσεις», δήλωσε η γραμματέας του Συλλόγου.

Επίσης οι εργαζόμενοι στο Δήμο πληρώθηκαν και τις υπερωρίες του Νοεμβρίου, ενώ η κα. Καρυδάκη τόνισε ότι η ΔΑΣ ΟΤΑ διεκδικεί όλοι οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου να μπουν στο επικίνδυνο και ανθυγιεινό, με βάση τη Συλλογική Σύμβαση.

Η ίδια ζήτησε από τους εργαζόμενους να μην εφησυχάσουν, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει τη λαϊκή πάλη με τους πλειστηριασμούς, ενώ έγινε πρόταση για απεργία, για να μην περάσουν όλα αυτά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ελάχιστοι μαθητές Λυκείων στις αίθουσες σχολείων - https://t.co/b0CnxUh86H -

  • Συνάντηση #ΟΕΒΕΜ με αγγειοπλάστες -κεραμίστες και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων & ξενώνων… - https://t.co/7LNJbjvYSR -

  • Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου - https://t.co/bK8GBcptHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση