Αυγή: Συμμετοχή κυπριακής εταιρείας με 16.500 μετοχές
«Το 2014 η πολυμετοχική εταιρία Αυγή προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία συμμετείχαν μέσω δημόσιας εγγραφής εκατοντάδες φυσικά και ελάχιστα νομικά πρόσωπα. Σ’ αυτή την αύξηση συμμετείχε και μία εταιρία κυπριακών συμφερόντων, η οποία αγόρασε 16.500 μετοχές, ονομαστικής αξίας 3 ευρώ εκάστη».
Με αυτή την αναφορά, η εφημερίδα Αυγή απαντά στις καταγγελίες που υπήρξαν, νωρίτερα, από τους βιουλευτές της Ν.Δ. Κ. Τζαβάρα και Ν. Μηταράκη σχετικά με εμπλοκή εξωχώριας εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Για το θέμα ετέθη ερώτηση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής κ. Λεων. Φραγκιαδάκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εξεταστική επιτροπή που εξετάζει τα τραπεζικά δάνεια κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.
πηγή:kathimerini.gr