Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα
Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα

Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα

Ο   επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στα τοπικά του Νομού  που στήριξαν την διοργάνωση της Ετήσιας ενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΗ) που διεξήχθη το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά, όπου παράλληλα πραγματοποιήθηκε Έκθεση Ηλεκτρολογικών και συναφών εταιρειών του κλάδου.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και τον σεβασμό προς τις εταιρείες Β.Καυκάς Α.Ε.,Μεϊδάνης Electroinvest A.E., Τεχνομάτ Ηλεκτροβιομηχανικός Εξοπλισμός και Εργαλεία Κανελλής. Η συμβολή και η συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων ήταν πραγματικά πολύτιμη. Οι Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ο κόσμος γενικότερα του Νομού, τα μέλη του Συνδέσμου και συνερ,  που παρευρέθηκαν στο χώρο εξέφρασαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την παρουσία των εταιρειών, είχαν την ευκαιρία μέσω της ς να γνωρίσουν νέο υλικό, νέες τάσεις, υπηρεσίες και προτάσεις. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ανάδειξης της δυναμικής των τοπικών καταστημάτων που με την συμμετοχή τους σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, έδειξαν την στήριξη τους προς το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ν. και στα μέλη μας. ια μια ακόμα φορά θερμές ευχαριστίες ς της προσπάθειας και θέλησης για στήριξη στο Σύνδεσμο και στο επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου , αλλά και δέσμευση από πλευράς μας για εξέλιξη της άριστης συνεργασίας μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση