Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα
Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα

Άριστη συνεργασία συνδέσμου ηλεκτρολόγων με τοπικά ηλεκτρολογικά και συναφή καταστήματα

Ο  Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στα τοπικά καταστήματα του Νομού Μαγνησίας που στήριξαν την διοργάνωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) που διεξήχθη το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά, όπου παράλληλα πραγματοποιήθηκε Έκθεση Ηλεκτρολογικών και συναφών εταιρειών του κλάδου.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και τον σεβασμό προς τις εταιρείες Β.Καυκάς Α.Ε.,Μεϊδάνης Electroinvest A.E., Τεχνομάτ Ηλεκτροβιομηχανικός Εξοπλισμός και Εργαλεία Κανελλής. Η συμβολή και η συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων ήταν πραγματικά πολύτιμη. Οι Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ο κόσμος γενικότερα του Νομού, τα μέλη του Συνδέσμου και συνεργάτες,  που παρευρέθηκαν στο χώρο εξέφρασαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την παρουσία των εταιρειών, είχαν την ευκαιρία μέσω της έκθεσης να γνωρίσουν νέο υλικό, νέες τάσεις, υπηρεσίες και προτάσεις. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ανάδειξης της δυναμικής των τοπικών καταστημάτων που με την συμμετοχή τους σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, έδειξαν την στήριξη τους προς το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και στα μέλη μας. Για μια ακόμα φορά θερμές ευχαριστίες αναγνώρισης της προσπάθειας και θέλησης για στήριξη στο Σύνδεσμο και στο επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου , αλλά και δέσμευση από πλευράς μας για εξέλιξη της άριστης συνεργασίας μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση