Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ

Με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 22ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι Καουνάς Κων., Ακρίβος Ιάσ., Χαράλ., Μποζανογλίδης Σταύρ., Χιώτη Μαρία) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 70 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 70 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΚΕ 16, υπέρ της ΔΑΣ 16 και υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 αντιπρόσωποι.
Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει ένδεκα (11) από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΚΕ πέντε (5), η ΔΑΣ πέντε (5), ενώ η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία δεν καταλαμβάνει έδρα.

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΣΚΕ: Τρεις (3),
ΔΑΚΕ: Ένας (1)
ΔΑΣ: Ένας (1)

2. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:
Ψήφισαν πενήντα (50). Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 27 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 8 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο), υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση