Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου ΕΚΒ

Με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη , «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 22ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι Καουνάς ν., Ακρίβος Ιάσ., Καραλής Χαράλ., Μποζανογλίδης Σταύρ., Χιώτη Μαρία) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 70 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 70 ψηφισάντων, υπέρ της ΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της 16, υπέρ της 16 και υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνς 3 αντιπρόσωποι.
Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΚΕ εξασφαλίζει ένδεκα (11) από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η πέντε (5), η ΔΑΣ πέντε (5), ενώ η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συν δεν καταλαμβάνει έδρα.

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΣΚΕ: Τρεις (3),
ΔΑΚΕ: Ένας (1)
ΔΑΣ: Ένας (1)

2. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ :
Ψήφισαν πενήντα (50). Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 27 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 8 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο), υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση