Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απονεμήθηκαν σε δώδεκα επιχειρήσεις τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020»
Απονεμήθηκαν σε δώδεκα επιχειρήσεις τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020»

Απονεμήθηκαν σε δώδεκα επιχειρήσεις τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020»

Ανάμεσά τους η εταιρεία Institute of Life

Δώδεκα επιχειρήσεις, παλιές και νέες, από διάφορους τομείς της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και του εμπορίου, έλα τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020».

Η απονομή των βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σε ειδική στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Τα βραβεία απένειμαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

• Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας-διεθνούς παρουσίας στην EXALCO A.E., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε το 1973 και έχει έδρα τη Λάρισα. Οι διεθνείς πωλήσεις της εταιρείας ξεπερνούν το 70% των συνολικών πωλήσεων με εξαγωγές σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

• Βραβείο έρευνας-καινοτομίας και τεχνος ανάπτυξης στην εταιρεία Institute of Life. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη.Το Βραβείο Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνος Ανάπτυξης απονεμήθηκε στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – IASO για την πρωτοποριακή έρευνα της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου που έγινε πραγματικότητα, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο ιατρικό επίπεδο, σε συνεργασία με την Embryotools, αποκλειστικά στο εργαστήριο της Institute of Life στο ΙΑΣΩ.Στην ιατρική ομάδα του Ινστιτούτου συμμετέχει ο βολιώτης Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος Dr Πολύζος Παναγιώτης.

• Βραβείο επώνυμου προϊόντος στην Zeus + Dione, εταιρεία προϊόντων μόδας, που χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως πηγή έμπνευσης. Συνιδρύτρια της εταιρείας είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού.

• Βραβείο τος και πράσινης ανάπτυξης στη φαρμακοβιομηχανία Uni-Pharma – Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.

• Βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην ασφαλιστική εταιρεία Allianz Ελλάδος.

• Βραβείο αύξησης της απασχόλησης στην «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης». Η εταιρεία, μετά και την απόκτηση του δικτύου της «», απασχολεί πάνω από 28.000 εργαζομένους.

• Βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στο ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-fresh.gr. Διαθέτει περισσότερα από 15.000 επώνυμα προϊόντα και από την έναρξη της λειτουργίας του έχει εξυπηρετήσει πάνω από 400.000 παραγγελίες.

• Βραβείο έου Επιχειρηματία στη Χριστίνα Πιστοφίδου, η οποία ίδρυσε το 2014 την εταιρεία γυναικείας ένδυσης Wéngko Molé Ltd.

• Βραβείο αναπτυσσόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης στην DUST+CREAM, αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων μακιγιάζ.

• Βραβείο νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη Nanometrisis, η οποία αποτελεί τεχνοβλαστό του Ινστιτούτου ανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Ερευνας Φυσικών Επιστημών  «Δημόκριτος».

• Βραβείο αυτοδημιούργητου επιχειρηματία στον Νίκο Φαραζή, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής και έχει δημιουργήσει την εταιρεία Drago Boats A.E.

• Βραβείο Επιχείρηση και Παράδοση στη γνωστή βιομηχανία αναψυκτικών «Λουξ Μαρλαφέκας», η οποία πλέον μετρά ζωής.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση