Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τα σχολικά κυλικεία
Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τα σχολικά κυλικεία

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τα σχολικά κυλικεία

 

Το με ομόφωνη στις 8 Δεκεμβρίου 2020, ενέκρινε τις αποφάσεις των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , αναφορικά με τα Κυλικεία Δημοσίων Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα η καταβολή δόσεων για τυχόν οφειλές των Σχολικών Κυλικείων για το 2019 – 2020, εγκρίθηκε ομόφωνα η του ύψους των καταβληθέντων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων κατά 40% επί του αρχικού συμβατικού τιμήματος για το 2020 – 2021 και τέλος έως τις 30/06/2021 είναι δυνατή η εκ μέρους του μισθωτή πρόωρη λύση συμβάσεων μίσθωσης κυλικείων δημοσίων σχολείων, χωρίς την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής υπέρ του εκμισθωτή.

Εκπρόσωποι του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων . Μαγνησίας είχαν κάνει γνωστά τα προβλήματα του κλάδου και είχαν καταθέσει τις προτάσεις στον δήμαρχο Βόλου και στον αντιδήμαρχο Οικονομικών σε που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2020.

Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν πραγματική στήριξη για τους  μισθωτές των Σχολικών Κυλικείων, οι οποίοι για το σχολικό έτος δούλεψαν μόνο 70 ημέρες, ενώ οι ανησυχίες που είχαν εκφράσει πριν μήνες για το σχολικό έτος 2020 – 2021 έχουν επιβεβαιωθεί με την υποχρεωτική παύση λειτουργίας από το Νοέμβριο.

Η στην κανονική λειτουργία των Σχολικών Κυλικείων δείχνει ολοένα και περισσότερο να απομακρύνεται, με δυσβάσταχτες οικονομικές συνέπειες για τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαριστεί θερμά, εκ μέρους όλων των μελών του Σωματείου, το Βόλου και τις Σχολικές  Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις αποφάσεις που πήραν προς στήριξη των Σχολικών Κυλικείων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση