Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τους φαρμακοποιούς
Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τους φαρμακοποιούς

Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για τους φαρμακοποιούς

Mετατίθενται χρονικά μέχρι τον Σεπτέμβριο οι αποφάσεις του υπουργείου Υγείας για θέματα που απασχολούν τους φαρμακοποιού, σύμφωνα με τη χθεσινή συνάντηση του Πανελληνίου Συλλόγου με τον υπουργό Υγείας.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ωράριο των φαρμακείων, κάτι που ζητούν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι, διότι πλέον δεν υφίσταται ωράριο και στην ουσία επικρατεί «οικονομικός κανιβαλισμός». Επιπλέον θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν τα πειθαρχικά συμβούλια καθώς «κανείς δεν τιμωρείται».

Όπως είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Βόλου Κ.Ματσιώλης, από 1ης Αυγούστου άνεργοι και θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους από τα ιδιωτικά χωρίς να πληρώνουν συνδρομή, όπως γίνονταν μέχρι τώρα, καθώς το μέτρο αυτό εφαρμόζεται από τα μέσα Ιουνίου και πρόσθεσε: «Ο υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι έχουν εξευρεθεί τα απαραίτητα κονδύλια από τον προϋπολογισμό και οι θα πληρώνονται κανονικά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου … - https://t.co/aFONXTzotE -

  • Αγωνιστικές δράσεις του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/0EAbX4oKpc -

  • Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16… - https://t.co/FFxWaOs3nJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση