Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι πρμένουν εδώ και έξη μήνες πέντε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που απασχολούνται στο “Βοήθεια στο Σπίτι” και των παιδικών σταθμών που υλοποιούνται με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τα υπάρχουν στο λογαριασμό της Κοινωφελούς στην όμως ο επίτροπος δεν εγκρίνει τις πληρωμές και ζητά να δημιουργηθεί οικονομική υπηρεσία στην Κοινωφελή Επιχείρηση.

Μιλώντας στην Βόλου ο δήμαρχος Ζαγοράς, Πατής Κουτσάφτης, επισήμανε ότι ο δήμος αδυνατεί να συστήσει Οικονομική Υπηρεσία, δεν μπορεί να κάνει και αν ακόμη αποφάσιζε να προχωρήσει, θα περνούσε ένα χρονικό διάστημα δύο χρόνων. «Είμαστε σε αδιέξοδο. Έχουμε ενημερώσει και το αρμόδιο υπουργείο και ζητάμε λύση. Ας μας πουν ξεκάθαρα αν θέλουν να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση της Κοινωφελούς Υπηρεσίας και να αναλάβει τα προγράμματα ο δήμος. Αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Είναι λογικό να διαμαρτύρονται οι που είναι απλήρωτοι».

Ο κ. Κουτσάφτης πάντως εξέφρασε επιφυλάξεις κατά πόσο το υπουργείο Οικονομικών θα μπορέσει να δώσει λύση καθώς το είναι ανεξάρτητη αρχή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση