Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι πρμένουν εδώ και έξη μήνες πέντε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που απασχολούνται στο “Βοήθεια στο Σπίτι” και των παιδικών σταθμών που υλοποιούνται με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τα υπάρχουν στο λογαριασμό της Κοινωφελούς στην τράπεζα όμως ο επίτροπος δεν εγκρίνει τις και ζητά να δημιουργηθεί οικονομική υπηρεσία στην Κοινωφελή Επιχείρηση.

Μιλώντας στην Βόλου ο δήμαρχος Ζαγοράς, Πατής Κουτσάφτης, επισήμανε ότι ο δήμος αδυνατεί να συστήσει Οικονομική Υπηρεσία, δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις και αν ακόμη αποφάσιζε να προχωρήσει, θα περνούσε ένα χρονικό διάστημα δύο χρόνων. «Είμαστε σε . Έχουμε ενημερώσει και το αρμόδιο υπουργείο και ζητάμε λύση. Ας μας πουν ξεκάθαρα αν θέλουν να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση της Κοινωφελούς Υπηρεσίας και να αναλάβει τα προγράμματα ο δήμος. Αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Είναι λογικό να διαμαρτύρονται οι που είναι απλήρωτοι».

Ο κ. Κουτσάφτης πάντως εξέφρασε επιφυλάξεις κατά πόσο το υπουργείο Οικονομικών θα μπορέσει να δώσει λύση καθώς το είναι ανεξάρτητη αρχή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση