Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και έξη μήνες πέντε εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που απασχολούνται στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και των παιδικών σταθμών που υλοποιούνται με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τα υπάρχουν στο λογαριασμό της Κοινωφελούς στην τράπεζα όμως ο δεν εγκρίνει τις πληρωμές και ζητά να δημιουργηθεί οικονομική υπηρεσία στην Κοινωφελή Επιχείρηση.

Μιλώντας στην ο δήμαρχος Ζαγοράς, Πατής Κουτσάφτης, επισήμανε ότι ο δήμος αδυνατεί να συστήσει Οικονομική Υπηρεσία, δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις και αν ακόμη αποφάσιζε να προχωρήσει, θα περνούσε ένα χρονικό διάστημα δύο χρόνων. «Είμαστε σε αδιέξοδο. Έχουμε ενημερώσει και το αρμόδιο υπουργείο και ζητάμε λύση. Ας μας πουν ξεκάθαρα αν θέλουν να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση της Κοινωφελούς Υπηρεσίας και να αναλάβει τα προγράμματα ο δήμος. Αλλά και αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Είναι λογικό να διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι».

Ο κ. Κουτσάφτης πάντως εξέφρασε επιφυλάξεις κατά πόσο το υπουργείο Οικονομικών θα μπορέσει να δώσει λύση καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι ανεξάρτητη αρχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση