Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απλήρωτοι 23 εργαζόμενοι στον “Κιολεϊδη”
Απλήρωτοι 23 εργαζόμενοι στον “Κιολεϊδη”

Απλήρωτοι 23 εργαζόμενοι στον “Κιολεϊδη”

Σε απόγνωση βρίσκονται 23 της βιομηχανίας «Κιολεϊδης» στους οποίους η εταιρεία οφείλει τα δεδουλευμένα τους και χθες βρέθηκαν στην .

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω βρίσκονται σε από 1/7 για την οφειλή των δεδουλευμένων τους.

Ο 62χρονος ιάννης Κοκκινούλης επί 10 χρόνια εργαζόμενος στην βιομηχανία «Κιολεϊδης» χαρακτήρισε την εργοδοσία ως την χειρότερη που υπάρχει στον κόσμο και τόνισε: «Έχω φτάσει 62 ετών και δεν πιστεύω να υπάρχει χειρότερη εργοδοσία παγκοσμίως.

Ο όταν τα οικονομούσε χοντρά από κρατικές δουλειές είχε τα πιο χαμηλά μεροκάματα στο Βόλο και σήμερα δεν μας πληρώνει. Πού είναι τα δισεκατομμύρια που οικονόμησε ο κ. Κιολείδης; Τα έκανε βίλες και , ταΐζει τον δικό του κόσμο κι έχει αφήσει τους εργαζόμενους νηστικούς».

Από την πλευρά του ένας ακόμη εργαζόμενος, ο Κώστας Απλαντής τόνισε: «Είμαστε για τους πέντε τελευταίους μήνες του 2015, διανύουμε τον έκτο μήνα και εκτός αυτού έχουμε λαμβάνειν από το 2014 και κάποιοι συνάδελφοι από το 2013.

Υπήρξε ασυνέπεια σε έγγραφη δέσμευση της εταιρείας για καταβολή δεδουλευμένων στις 30/6. Αυτό δεν τηρήθηκε, ενώ επιδεικνύει και άνιση μεταχείριση έναντι μέρους εργαζομένων, όσων είναι σε επίσχεση εργασίας από 1/7 για την οφειλή των δεδουλευμένων, ενώ όσοι δεν είναι σε επίσχεση τους καταβλήθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ στον καθένα.

Τέλος ο εργαζόμενος Απόστολος Παπούλιας περιέγραψε με δραματικό τρόπο την κατάσταση λέγοντας: «Είμαστε εδώ και τρία χρόνια και έχουμε εξαθλιωθεί. Οι λογαριασμοί τρέχουν και δεν έχουμε τη δυνατότητα να ψωνίσουμε τα προς το ζην. Πρέπει να μας καταβληθούν για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση