Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Απεργούν για 48 ώρες οι υπάλληλοι των αεροδρομίων
Απεργούν για 48 ώρες οι υπάλληλοι των αεροδρομίων

Απεργούν για 48 ώρες οι υπάλληλοι των αεροδρομίων

48 ωρών κήρυξε η ΟΣΥΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας) για την , 31η του Μάη, μέχρι και την επομένη, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Η Υπηρεσία καταγγέλλει με την κίνηση αυτή την «απαξίωσή από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, σε όλους τους τομείς, αεροναυτιλία και », σημειώνοντας πως υπάρχουν οφειλές στους εργαζομένους από δεδουλευμένα.

Η δραματική έλλειψη προσωπικού και η οικονομική ασφυξία που βιώνει η ΥΠΑ, ανάγκασε την την Πολιτική Αεροπορία να διαμαρτυρηθεί με της στον πρωθυπουργό.

Σε αυτή, αναφέρονται τα αιτήματα των εργαζομένων στα που έχουν να κάνουν με την , τόσο για τη συντήρηση των υποδομών στα ελληνικά , όσο και για τη στελέχωση των τμημάτων προσωπικού:

Αμεση στελέχωση της Υπηρεσίας, που λειτουργεί με προσωπικό κάτω από τα ελάχιστα απαιτούμενα και την άμεση καταβολή στους εργαζομένους των δεδουλευμένων αμοιβών τους, που κάποιες από αυτές οφείλονται από την άνοιξη του 2014.

Η δήλωση γνωστοποιήθηκε και στους υπουργούς Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας . Σταθάκη, Οικονομικών . Βαρουφάκη και τη της ΥΠΑ.

Η προειδοποιητική θα ξεκινήσει την 00.01 τοπική της Κυριακής 31/5/15 και θα διαρκέσει έως και τις 00.00 τοπική της Δευτέρας 1/6/15.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

  • Αφιέρωμα -ύμνος του National Geographic Romania στη Θεσσαλία #NationalGeographicRomania - https://t.co/h2iK04yl8z -

"Αλιεύοντας" την είδηση