Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ
Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο  Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ

Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ

 

 

Kατά πλειοψηφία απόφαση να συμμετάσχει στην Πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, έλαβε σήμερα, μετά από δεύτερη συνεδρίαση του Δ.Σ., ο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ, ενώ ο πρόεδρος ιάννης ρηγορίου, εξαιτίας της εξέλιξης αυτής, υπέβαλε στην ΒΕΜ την παραίτησή του από μέλος της συντονιστικής επιτροπής για την απεργία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε ότι την περασμένη Παρασκευή έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. και με ψήφους 3 προς 2, αποφασίστηκε να μη συμμετάσχουν τα , καφέ στην απεργία στις 4 στις Φεβρουαρίου, παρόλο που το ασφαλιστικό και πλήττει εξοντωτικά και τον κλάδο τους  και πρόσθεσε: “Ως ελεύθερος επαγγελματίας, διαφωνώ με την απόφαση κάθετα στα πιστεύω και στους που πάντα συμμετέχω και η εφαρμογή της απόφασης επαφίεται στα πιστεύω και στα θέλω του κάθε επαγγελματία»,  ενώ τόνισε ότι ο γραμματέας του Συλλόγου, για πρώτη φορά είχε άλλη άποψη.

Ο ίδιος είπε πως ο πρόεδρος κάλεσε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου για δεύτερη φορά σήμερα και σε ψηφοφορία που έγινε υπήρξε ισοψηφία, καθώς ένα μέλος του Δ.Σ. απουσίαζε.  Επειδή η του προέδρου είναι διπλή, τελικά ο αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να συμμετάσχει ο κλάδος στην Πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.

Η διαφορετική άποψη είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθένα, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον αφανισμό της παραγωγικής οικονομίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση