Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ
Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο  Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ

Aπεργία μετ’ εμποδίων στις 4/2 από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, Μπαρ

 

 

Kατά πλειοψηφία να συμμετάσχει στην της 4ης Φεβρουαρίου, έλαβε σήμερα, μετά από δεύτερη του Δ.Σ., ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, Καφέ, , ενώ ο πρόεδρος Γιάννης , εξαιτίας της εξέλιξης αυτής, υπέβαλε στην την παραίτησή του από μέλος της συντονιστικής επιτροπής για την απεργία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε ότι την περασμένη Παρασκευή έγινε του Δ.Σ. και με ψήφους 3 προς 2, αποφασίστηκε να μη συμμετάσχουν τα , καφέ στην απεργία στις 4 στις Φεβρουαρίου, παρόλο που το ασφαλιστικό και φορολογικό πλήττει εξοντωτικά και τον κλάδο τους  και πρόσθεσε: “Ως ελεύθερος επαγγελματίας, διαφωνώ με την κάθετα στα πιστεύω και στους αγώνες που πάντα συμμετέχω και η εφαρμογή της απόφασης επαφίεται στα πιστεύω και στα θέλω του κάθε επαγγελματία»,  ενώ τόνισε ότι ο του Συλλόγου, για πρώτη φορά είχε άλλη άποψη.

Ο ίδιος είπε πως ο πρόεδρος κάλεσε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου για δεύτερη φορά σήμερα και σε που έγινε υπήρξε ισοψηφία, καθώς ένα μέλος του Δ.Σ. απουσίαζε.  Επειδή η ψήφος του προέδρου είναι διπλή, τελικά ο Σύλλογος αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να συμμετάσχει ο κλάδος στην της 4ης Φεβρουαρίου.

Η διαφορετική άποψη είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθένα, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον αφανισμό της παραγωγικής οικονομίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση