Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA
Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη απεργία για την άμεση ανάκληση των τεσσάρων απολυθέντων εργαζομένων στον ΙΜΑΝΤΑ πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη το Σωματείο και μεθαύριο Πέμπτη τρίωρη στάση εργασίας και ενική Συνέλευση, όπου εκεί θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ιμάντα και Θ. Πανόπουλος “σήμερα το πρωί μας κάλεσε ο προσωπάρχης του Ιμάντα (ιάννης Κοντοκώστας) όπου αξίωσε με ιταμό τρόπο να θέσουμε στη Συνέλευση της Πέμπτης, επειδή εκκρεμεί και μια διαπραγμάτευση για την επιχειρησιακή μας τριετούς διάρκειας, στους εργαζόμε, οι οποίοι μαζί με τη διοίκηση του Σωματείου αντιστέκονται, την . Δηλαδή η επιχειρησιακή να περιέχει και την εκ περιτροπής εργασία.

Μας είπε ότι αν δεν θέσουμε το δίλημμα στους εργαζόμε την Πέμπτη στη συνέλευση, τότε θα είναι η τελευταία συνέλευση, απειλώντας μας ευθέως ότι ο Ιμάντας θα κλείσει.

Εμείς λέμε ότι ο Ιμάντας ανήκει στους εργάτες και όχι στα λαμόγια με τις γραβάτες. Θα αντισταθούμε.

Επίσης αύριο στις 10 π.μ. στα γραφεία του Σύρματος θα έχουμε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Continental, που έχουν έρθει στο Βόλο από τη Γερμανία για των μετόχων και των ισολογισμών. Μας ζήτησαν να συναντηθούν με το Σωματείο του Ιμάντα. Προφανώς έχουν έρθει να μας σουν και αυτοί εκ νέου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η διοίκηση του Σωματείο”υ να υπογράψει μια τέτοια κατάπτυστη επιχειρησιακή σύμβαση.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση