Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA
Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη για την άμεση ανάκληση των τεσσάρων απολυθέντων εργαζομένων στον ΙΜΑΝΤΑ πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη το Σωματείο και μεθαύριο Πέμπτη τρίωρη στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ιμάντα και ΕΚΒ Θ. Πανόπουλος “σήμερα το πρωί μας κάλεσε ο προσωπάρχης του Ιμάντα (Γιάννης Κοντοκώστας) όπου αξίωσε με ιταμό τρόπο να θέσουμε στη Συνέλευση της Πέμπτης, επειδή εκκρεμεί και μια για την επιχειρησιακή μας σύμβαση τριετούς διάρκειας, στους εργαζόμενους, οι οποίοι μαζί με τη του Σωματείου αντιστέκονται, την εκ περιτροπής εργασία. Δηλαδή η επιχειρησιακή σύμβαση να περιέχει και την εκ περιτροπής εργασία.

Μας είπε ότι αν δεν θέσουμε το δίλημμα στους εργαζόμενους την Πέμπτη στη συνέλευση, τότε θα είναι η τελευταία συνέλευση, απειλώντας μας ευθέως ότι ο Ιμάντας θα κλείσει.

Εμείς λέμε ότι ο Ιμάντας ανήκει στους εργάτες και όχι στα λαμόγια με τις γραβάτες. Θα αντισταθούμε.

Επίσης αύριο στις 10 π.μ. στα γραφεία του Σύρματος θα έχουμε με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Continental, που έχουν έρθει στο Βόλο από τη για εργασίες των μετόχων και των ισολογισμών. Μας ζήτησαν να συναντηθούν με το Σωματείο του Ιμάντα. Προφανώς έχουν έρθει να μας απειλήσουν και αυτοί εκ νέου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η του Σωματείο”υ να υπογράψει μια τέτοια κατάπτυστη επιχειρησιακή σύμβαση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 2.845 νέα κρούσματα, 12 θάνατοι, 165 διασωληνωμένοι #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/kb5CD2pvDw -

  • Τελετή για το ολοκαύτωμα της 30ης Ιουλίου 1906 στη Νέα Αγχίαλο #ΝέαΑγχίαλος - https://t.co/uFpy7q2Knj -

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

"Αλιεύοντας" την είδηση