Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA
Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στον IMANTA

Εικοσιτετράωρη για την άμεση ανάκληση των τεσσάρων απολυθέντων εργαζομένων στον ΙΜΑΝΤΑ πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη το Σωματείο και μεθαύριο Πέμπτη τρίωρη στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ιμάντα και ΕΚΒ Θ. Πανόπουλος “σήμερα το πρωί μας κάλεσε ο προσωπάρχης του Ιμάντα (Γιάννης Κοντοκώστας) όπου αξίωσε με ιταμό τρόπο να θέσουμε στη Συνέλευση της Πέμπτης, επειδή εκκρεμεί και μια διαπραγμάτευση για την επιχειρησιακή μας σύμβαση τριετούς διάρκειας, στους εργαζόμενους, οι οποίοι μαζί με τη διοίκηση του Σωματείου αντιστέκονται, την εκ περιτροπής εργασία. Δηλαδή η επιχειρησιακή σύμβαση να περιέχει και την εκ περιτροπής εργασία.

Μας είπε ότι αν δεν θέσουμε το δίλημμα στους εργαζόμενους την Πέμπτη στη συνέλευση, τότε θα είναι η τελευταία συνέλευση, απειλώντας μας ευθέως ότι ο Ιμάντας θα κλείσει.

Εμείς λέμε ότι ο Ιμάντας ανήκει στους εργάτες και όχι στα λαμόγια με τις γραβάτες. Θα αντισταθούμε.

Επίσης αύριο στις 10 π.μ. στα γραφεία του Σύρματος θα έχουμε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Continental, που έχουν έρθει στο Βόλο από τη Γερμανία για των μετόχων και των ισολογισμών. Μας ζήτησαν να συναντηθούν με το Σωματείο του Ιμάντα. Προφανώς έχουν έρθει να μας απειλήσουν και αυτοί εκ νέου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η διοίκηση του Σωματείο”υ να υπογράψει μια τέτοια κατάπτυστη επιχειρησιακή σύμβαση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση