Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επ' αόριστον από τις δευτερογενείς διακομιδές προχωρούν από σήμερα οι στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας και πανελλαδικά.

Οι ζητούν από την να τηρήσει τις υποσχέσεις της για τα όσα δεσμεύτηκε στο παράλληλο πρόγραμμα που αφορούν το ΕΚΑΒ και να αποσυρθεί η τροπολογία του ΥΠΕΣ σύμφωνα με την οποία προβλέπεται σε όποιες περιοχές της επαρχίας δεν υπάρχουν οδηγεί στα Κ.Υ. να μπορούν να οδηγούν τα αυτά, πυροσβέστες, ή απορριμματοφόρων, ή των Δήμων.

O εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας Κων. Χατζησταματίου ανέφερε- μεταξύ άλλων- «αύξησαν τα χιλιόμετρα για τα εκτός έδρας που λαμβάνουμε από 30χλμ στα 50χλμ. κι επιπλέον δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας, για για την προμήθεια στολής – μέσων ατομικής προστασίας κι ασφάλισης. Επιπλέον ζητάμε να καταργηθεί η τροπολογία που κατατέθηκε στο παράλληλο πρόγραμμα από τον πρώην Υπουργό Υγείας και νυν Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα το προσωπικό των και της Πυροσβεστικής να οδηγεί τα ασθενοφόρα των Κ.Υ. και να συνοδεύουν τα περιστατικά μετά από μια η οποία θα ρυθμιστεί με εγκύκλιο του ΕΚΕΠΥ. Που ακούστηκε αυτό ξανά;»

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εμφανίζονται αποφασισμένοι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και δεν αποσυρθεί η παραπάνω τροπολογία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση