Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επ’ αόριστον αποχή από τις δευτερογενείς προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στο και πανελλαδικά.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από την να τηρήσει τις υποσχέσεις της για τα όσα δεσμεύτηκε στο παράλληλο που αφορούν το και να αποσυρθεί η τροπολογία του σύμφωνα με την οποία προβλέπεται σε όποιες περιοχές της επαρχίας δεν υπάρχουν οδηγεί στα Κ.Υ. να μπορούν να οδηγούν τα οχήματα αυτά, πυροσβέστες, ή οδηγοί απορριμματοφόρων, ή οδηγοί των Δήμων.

O εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κων. Χατζησταματίου ανέφερε- μεταξύ άλλων- «αύξησαν τα χιλιόμετρα για τα εκτός έδρας που λαμβάνουμε από 30χλμ στα 50χλμ. κι επιπλέον δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας, για αποζημιώσεις για την προμήθεια στολής – μέσων ατομικής προστασίας κι ασφάλισης. Επιπλέον ζητάμε να καταργηθεί η τροπολογία που κατατέθηκε στο παράλληλο από τον πρώην Υπουργό Υγείας και νυν Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα το προσωπικό των και της Πυροσβεστικής να οδηγεί τα ασθενοφόρα των Κ.Υ. και να συνοδεύουν τα περιστατικά μετά από μια η οποία θα ρυθμιστεί με εγκύκλιο του ΕΚΕΠΥ. Που ακούστηκε αυτό ξανά;»

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εμφανίζονται αποφασισμένοι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και δεν αποσυρθεί η παραπάνω τροπολογία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση