Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επ' αόριστον αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές προχωρούν από σήμερα οι στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας και πανελλαδικά.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από την να τηρήσει τις υπο της για τα όσα δεσμεύτηκε στο παράλληλο που αφορούν το ΕΚΑΒ και να αποσυρθεί η του ΥΠΕΣ σύμφωνα με την οποία προβλέπεται σε όποιες περιοχές της επαρχίας δεν υπάρχουν οδηγεί στα Κ.Υ. να μπορούν να οδηγούν τα οχήματα αυτά, πυροσβέστες, ή οδηγοί απορριμματοφόρων, ή οδηγοί των Δήμων.

O εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας Κων. Χατζησταματίου ανέφερε- μεταξύ άλλων- «αύξησαν τα χιλιόμετρα για τα εκτός έδρας που λαμβάνουμε από 30χλμ στα 50χλμ. κι επιπλέον δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας, για αποζημιώσεις για την προμήθεια στολής – μέσων ατομικής ς κι ασφάλισης. Επιπλέον ζητάμε να καταργηθεί η που κατατέθηκε στο παράλληλο από τον πρώην Υπουργό Υγείας και νυν Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα το προσωπικό των ΟΤΑ και της Πυροσβεστικής να οδηγεί τα ασθενοφόρα των Κ.Υ. και να συνοδεύουν τα περιστατικά μετά από μια η οποία θα ρυθμιστεί με εγκύκλιο του ΕΥ. Που ακούστηκε αυτό ξανά;»

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εμφανίζονται αποφασισμένοι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και δεν αποσυρθεί η παραπάνω τροπολογία.

"Αλιεύοντας" την είδηση