Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ανήσυχοι οι συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ
Ανήσυχοι οι  συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ

Ανήσυχοι οι συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ

Τονίζουν ότι θα καταστρέψει την κοινωνική ασφάλιση

Η εφαρμογή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, όχι μόνο δεν θα την αναβαθμίσει αλλά θα την καταστρέψει, εκτιμούν οι . Μαγνησίας, τονίζοντας στη γενική τους συνέλευση και την εκδήλωση κοπής της τικης πίτας σήμερα στο ΕΚΒ.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ενημέρωση των συνταξιούχων για τον και τις συνέπειες που θα έχει για τους συνταξιούχους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρούσσας είπε ότι αυτό το Ταμείο δεν θα είναι της κοινωνικής ασφάλισης αλλά καταστροφής της γιατί είναι συνέχεια του νόμου Κατρούγκαλου, που κάθε μήνα θα φέρνει τους συνταξιούχους σε πιο δύσκολη κατάσταση.

Ακόμη συζητήθηκε η οργάνωση του αγώνα με τη νέα χρονιά και έγινε προγραμματισμός της δράσης, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχει ετοιμότητα για να απαντήσουν στις ανάγκες των καιρών και στις επιθέσεις που θα δεχτούν από την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου.

Την περίοδο αυτή γίνεται ενημέρωση των Συλλόγων Συνταξιούχων ανά την για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό, θα ακολουθήσουν περιφερειακές συσκέψεις. Οι συνταξιούχοι τονίζουν ότι το δεν λύθηκε κανένα από τα προτά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση