Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ανήσυχοι οι συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ
Ανήσυχοι οι  συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ

Ανήσυχοι οι συνταξιούχοι ΙΚΑ για τον ΕΦΚΑ

Τονίζουν ότι θα καταστρέψει την κοινωνική ασφάλιση

Η εφαρμογή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, όχι μόνο δεν θα την αναβαθμίσει αλλά θα την καταστρέψει, εκτιμούν οι Ν. Μαγνησίας, τονίζοντας στη γενική τους συνέλευση και την κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα στο ΕΚΒ.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε των συνταξιούχων για τον ΕΦΚΑ και τις συνέπειες που θα έχει για τους συνταξιούχους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρούσσας είπε ότι αυτό το Ταμείο δεν θα είναι της κοινωνικής ασφάλισης αλλά καταστροφής της γιατί είναι συνέχεια του νόμου Κατρούγκαλου, που κάθε μήνα θα φέρνει τους συνταξιούχους σε πιο δύσκολη κατάσταση.

Ακόμη συζητήθηκε η οργάνωση του αγώνα με τη νέα χρονιά και έγινε προγραμματισμός της δράσης, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχει ετοιμότητα για να απαντήσουν στις ανάγκες των καιρών και στις που θα δεχτούν από την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου.

Την περίοδο αυτή γίνεται των Συλλόγων Συνταξιούχων ανά την Ελλάδα για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό, θα ακολουθήσουν περιφερειακές συσκέψεις. Οι συνταξιούχοι τονίζουν ότι το 2016 δεν λύθηκε κανένα από τα προβλήματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση