Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra
Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra

Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra

Σε ναστολή της λειτουργίας του μέχρι νεωτέρας προχώρησε από σήμερα το ξενοδοχείο Athens Ledra υπό το βάρος των χρεών σε Τράπεζες και .

Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους πελάτες του σήμερα το πρωί ότι θα μεταφερθούν σε άλλα ξενοδοχεία ενώ το ίδιο συνέβη για όσους πελάτες έφθασαν σήμερα.

Οι του ξενοδοχείου προχώρησαν χθες σε επίσχεση ς καθώς παρέμεναν απλήρωτοι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Ειδικότερα, από τους 150 εργαζόμενους του ξενοδοχείου, έκαναν χθες επίσχεση ς 48 υπάλληλοι, σήμερα έκαναν 50 ενώ αύριο αναμένετο άλλοι 20 να ακολουθήσουν την ίδια οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο δεν κατάφερε να εξυπηρετήσει τις δόσεις της ρύθμισης στο για τους μήνες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα η του ΙΚΑ να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Ωστόσο, πριν από περίπου 2,5 εβδομάδες το ΙΚΑ σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ήρθε σε συνενόηση με τη του ξενοδοχείου προκειμένου να αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου και να προχωρήσει σε .

Όμως στη συνέχεια μία εκ των πιστωτριών Τραπεζών δέσμευσε εκ νέου τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Σημειώνεται ότι από πέρσι έιχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού, οι οποίες αναμένεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συνολικά του ξενοδοχείου κυμαίνονται πέριξ των  40 εκατ. ευρώ.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση