Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra
Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra

Αναστέλλει τη λειτουργία του το Athens Ledra

Σε αναστολή της λειτουργίας του μέχρι νεωτέρας προχώρησε από σήμερα το ξενοδοχείο Athens Ledra υπό το βάρος των χρεών σε Τράπεζες και ΙΚΑ.

Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους πελάτες του σήμερα το πρωί ότι θα μεταφερθούν σε άλλα ξενοδοχεία ενώ το ίδιο συνέβη για όσους πελάτες έφθασαν σήμερα.

Οι του ξενοδοχείου προχώρησαν χθες σε επίσχεση εργασίας καθώς παρέμεναν απλήρωτοι από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Ειδικότερα, από τους 150 εργαζόμενους του ξενοδοχείου, έκαναν χθες επίσχεση εργασίας 48 υπάλληλοι, σήμερα έκαναν 50 ενώ αύριο αναμένετο άλλοι 20 να ακολουθήσουν την ίδια οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο δεν κατάφερε να εξυπηρετήσει τις της ρύθμισης στο ΙΚΑ για τους μήνες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα η του ΙΚΑ να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Ωστόσο, πριν από περίπου 2,5 εβδομάδες το ΙΚΑ σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ήρθε σε συνενόηση με τη του ξενοδοχείου προκειμένου να αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου και να προχωρήσει σε πληρωμές.

Όμως στη συνέχεια μία εκ των πιστωτριών Τραπεζών δέσμευσε εκ νέου τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Σημειώνεται ότι από πέρσι έιχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες πλειστηριασμού, οι οποίες αναμένεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συνολικά χρέη του ξενοδοχείου κυμαίνονται πέριξ των  40 εκατ. ευρώ.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση