Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου
Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την και τη διασφάλιση της υγείας όσων επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο, ανακοινώνει ότι αναδιαμορφώνεται το του Κέντρου, μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ( 19).

Στο πλαίσιο αυτό, το , από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως 2.00 μ.μ., ενώ τα απο θα παραμένει κλειστό.

Τα Σωματεία-μέλη του και οι , παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη ραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ' αποστάσεως γνωστο των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

Το απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί από όλους μας η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών , τόσο για την ατομική προστασία του καθενός , όσο και κυρίως για τη συλ προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση