Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου
Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Η του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου , με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την και τη διασφάλιση της υγείας όσων επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο, ανακοινώνει ότι αναδιαμορφώνεται το του Κέντρου, μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ( 19).

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΚΒ, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως 2.00 μ.μ., ενώ τα απογεύματα θα παραμένει κλειστό.

Τα Σωματεία-μέλη του και οι πολίτες, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη Γραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ’ αποστάσεως γνωστοποίηση των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

Το απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί από όλους μας η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών , τόσο για την ατομική προστασία του καθενός , όσο και κυρίως για τη συλλογική προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/enMRE4w7yX -

"Αλιεύοντας" την είδηση