Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου
Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Η του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου , με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία και τη διασφάλιση της ς όσων επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο, ανακοινώνει ότι αναδιαμορφώνεται το του Κέντρου, μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (covid 19).

Στο πλαίσιο αυτό, το , από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως 2.00 μ.μ., ενώ τα απο θα παραμένει κλειστό.

Τα Σωματεία-μέλη του και οι , παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη ραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ' αποστάσεως γνωστο των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

Το Ε.Κ. Βόλου απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί από όλους μας η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών , τόσο για την ατομική προστασία του καθενός , όσο και κυρίως για τη συλ προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση