Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αλληλεγγύη του ΕΚΒ στους εργαζόμενους της ΒΙΣ
Αλληλεγγύη του ΕΚΒ στους εργαζόμενους της ΒΙΣ

Αλληλεγγύη του ΕΚΒ στους εργαζόμενους της ΒΙΣ

Tην αμέριστη αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της , που, παρά την εταιρική αδιαλλαξία, συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους για να μην πεταχτούν στον δρόμο οι 31 συνάδελφοί τους εκφράζει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Όπως τονίζεται “ο αυτός δεν είναι, όμως μόνον δικός τους. Είναι και όλων των εργαζόμενων, καθώς κοινά είναι τα προβλήματα και οι εργοδοτικές . Γι αυτό, και η καλύτερη αυτή τη στιγμή για τους συναδέλφους μας απεργούς της είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη και η τόνωση του ηθικού τους.

Οι συνάδελφοι αυτοί δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι, αλλά να έχουν πιο έμπρακτη την στήριξη όλων των εργαζόμενων και όλης της τοπικής Κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα Σωματεία – Μέλη του να εκφράσουν ακόμη πιο συναδελφικά την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά τον αγώνα τους.

Καλούμε, όμως και όλους όσοι «παρακολουθούν» το δράμα να εξελίσσεται, χωρίς να παρεμβαίνουν ουσιαστικά, να συνειδητοποιήσουν ότι πλησιάζουν και ότι οι δεν πρέπει να αφεθούν στο έλεος των εργοδοτικών ορέξεων, μόνοι και αβοήθητοι!
Ο Βόλος και η δεν χρειάζονται (ποικιλόχρωμα) …εορταστικά λαμπιόνια! Ουσιαστικότερες δράσεις χρειάζονται, για ανοιχτά εργοστάσια και θέσεις δουλειάς!”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση