Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αιτήσεις εργαζομένων που είναι σε αναστολή εργασίας
Αιτήσεις εργαζομένων που είναι σε αναστολή εργασίας

Αιτήσεις εργαζομένων που είναι σε αναστολή εργασίας

Από τις 15 Μρτίου κι μέχρι νεοτέρας, όλα τα λογιστικά γραφεία έχουν σταματήσει να δέχονται πελάτες στα γραφεία τους, για οποιαδήποτε . Οι συν γίνονται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ή email..

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις οι οποίες μπήκαν σε εργασιών με εντολή Δημόσιας αρχής, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, υποβάλλουν αίτηση για να τους χορηγηθεί η αποζημίωση των 800,00€ τις επόμενες ημέρες.

Στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr, οι εργαζόμενοι εισέρχονται με τους προσωπικούς κωδικούς , ακολουθώντας βήμα – βήμα τη διαδικασία που καθορίζεται.

Η δυνατότητα υποβολής ξεκίνησε χθες για όσους έχουν ΑΦΜ που λήγει σε -1, σήμερα υποβάλλουν όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε -2, αύριο οι έχοντες ΑΦΜ που λήγει σε -3 κ.λπ.., αντιστοιχιζόμενη η κάθε μέρα σε ένα ψηφίο με καταληκτική ημερομηνία την 10η Απριλίου.

Επειδή δεν υπάρχει καμία σχετική διευκρίνιση από το Υπουργείο, οι διευκρινίζουν  ορισμένα πράγματα, χωρίς να θέλουν να υποκαταστήσουν κανέναν:

  • ια να ολοκληρωθεί η υπεύθυνη δήλωση για τους εργαζομένους, απαιτούνται τα κάτωθι στοιχεία:

  1. Αριθμός κινητού τηλεφώνου.

  2. E-mail

  3. ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού.

  4. Ονοματεπώνυμο & ΑΦΜ ιδιοκτήτη και διεύθυνση κατοικίας, (σε περίπτωση που υπάρχει μίσθωση κύριας κατοικίας).

Όποιος θελήσει να υποβληθεί η υπεύθυνη δήλωση από το λογιστή του, θα πρέπει να φροντίσει άμεσα τα εξής:

  1. Να ενημερώσει το λογιστή του, γνωστοποιώντας του τα στοιχεία που απαιτούνται με email, μήνυμα sms, viber, με οποιονδήποτε πρόσφορο μέσο, αρκεί αυτή η εντολή να αποδεικνύεται ότι δόθηκε από τον εργαζόμενο. [σ.σ. η τηλεφωνική εντολή δεν αποδεικνύεται διότι η μαγνητοφώνηση είναι παράνομη].

  2. Μπορεί να γίνει και μέσω εξουσιοδότησης από τη διεύθυνση www.gov.gr.

  3. Να έχουν κωδικούς . Σε περίπτωση που εργαζόμενος για κάποιο (απίθανο) λόγο δεν έχει, θα λάβει κλειδάριθμο από τη Δ.Ο.Υ. και μετά θα απευθυνθεί στο λογιστή του.

 Χωρίς κωδικούς taxis, αίτηση δεν μπορεί να υποβληθεί. ια να πάρετε κλειδάριθμο θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. κατόπιν επικοινωνίας.

Οι κωδικοί taxis, είναι αυστηρά προσωπικοί.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση