Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αίτημα φύλαξης/φρούρησης του Διοικητηρίου ΠΕΜΣ & του «Μηχανολογικού»
Αίτημα φύλαξης/φρούρησης του Διοικητηρίου ΠΕΜΣ & του «Μηχανολογικού»

Αίτημα φύλαξης/φρούρησης του Διοικητηρίου ΠΕΜΣ & του «Μηχανολογικού»

Επειδή στο Διοικητήριο των έχουν δυστυχώς λάβει χ αλλεπάλληλα συμβάντα ς εις βάρος συναδέλφων, διάρρηξης με απώλεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών και μόλις πρόσφατα το μείζον συμβάν της ρίψης «μολότοφ» που προκάλεσε πυρκαγιά με την καταστροφή γραφείων κι αναντικατάστατου αρχειακού υλικού.

Επειδή το μετά θυμάτων ασύλληπτης αγριότητας συμβάν επίθεσης πολίτη με τσεκούρι σε συναδέλφους στην Κοζάνης προσφάτως, μας υπενθυμίζει ότι υφίσταται η πιθανότητα επανάληψης παρόμοιου συμβάντος οπουδήποτε και ιδίως σε αφύλακτα δημόσια κτίρια, όπως το δικό μας, την στιγμή μάλιστα που οι Υπηρεσίες στην πλειονότητά τους είναι Ελεγκτικές και επιβολής διοικητικών προστίμων κ.ά. μέτρων συμμόρφωσης.

Επειδή προφανώς και δεν ανήκει στις αρμοδιότητες ούτε στις δυνατότητες των συναδέλφων μας (διοικητικοί, , κ.λπ. που παραμένουν στον χώρο του θυρωρείου) να επιφορτίζονται με καθήκοντα επίβλεψης της ασφάλειας έως και φρούρησης του χώρου ούτε κι ελέγχου των εισερχομένων πολιτών.

Επειδή παρά τις από χρόνια συνεχείς μας οχλήσεις για εκκίνηση της διαδικασίας ς διαγωνισμού ανάθεσης υπηρεσιών ς των κτιρίων , αυτό το αίτημά μας δεν έχει από πλευράς σας εισακουστεί.

Επειδή οι ζωές των συναδέλφων και η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου δεν έχουν μεγαλύτερη αξία στην ΠΕ Λάρισας, της οποίας τα κτίρια φυλάσσονται καταλλήλως με ιδιωτικές εταιρείες ς, απ' ό,τι στην ΠΕΜΣ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται έντονα για την αμέλεια λήψης σχετικής μέριμνας κι εκ νέου αιτούνται  όπως οι αρμόδιοι φροντίσουν άμεσα για την 24ωρη φύλαξη τόσο του Διοικητηρίου όσο και του κτιρίου της Δ/νσης Μεταφορών – Επικοινωνιών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση