Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Άγρια κόντρα στους κόλπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΜΑγνησίας
Άγρια κόντρα στους κόλπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΜΑγνησίας

Άγρια κόντρα στους κόλπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΜΑγνησίας

Διχάζει η ;

Άγρια κόντρα ξέσπασε  στους κόλπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΜΑγνησίας  και συγκεκριμένα μεταξύ της πλειοψηφούσας παράταξης Συσπείρωση δημοτικών υπάλληλων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας “Απόστολος Πλαγεράς” και της εκπροσώπου της ΔΑΣ ΟΤΑ, με αφορμή τρην .

Μάλιστα η πλειοψηφούσα παράταξη εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση – κατά της εκπροσώπου της ΔΑΣ ΟΤΑ Εύης Καρυδάκη στην οποία αναφέρεται: “Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα, στο πλευρό των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεών τους , ώστε να αποτρέψουν τις επι της «αριστερής» Κυβέρνησης και των επιταγών αυτών που μας επέβαλλαν τα μνημόνια, με τις μεθοδεύσεις  σχετικά με τις «αθώες» αξιολογήσεις που ουσιαστικά θα είναι ο προθάλαμος των απολύσεων.

Οι εργαζόμενοι ενημερωνόμαστε από τους συναδέλφους μας, τους που έχουμε εμπιστευθεί για να είναι μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας  προδίδει, ειδικά εκείνους που χρόνια ματαιοπονούν , και με διχαστικό μάλιστα λόγο και πρακτικές, παριστάνουν τους ηγέτες.

Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση , την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους, έχουν καταθέσει τις αξιολογήσεις τους στα Σωματεία μας , να καταγγείλουμε  μέλος της Διοίκησης του συλλόγου μας και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, κατά τα άλλα «μπροστάρισσα» στους αγώνες , μονίμως καταγγέλλουσα και πρωτοπόρα αποκλειστικά  στο διχασμό  των εργαζομένων, Ε. Καρυδακη. Η εν λόγω έχει καταθέσει την αξιολόγηση της  στη υπηρεσία της,  δυστυχώς, χωρίς να είναι η μόνη από το περιβάλλον των «συναγωνιστών» της.

Οι συνάδελφοι έχουν κρίση και μάλιστα αυστηρή. Τώρα έχουν και γνώση ώστε να θέσουν στο περιθώριο ανθρώπους με τέτοιες πρακτικές .

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του κομματικού τους φορέα, τον οποίο εξάλλου πάντα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα για τις προσωπικές της επι.

Υ.Γ Και επειδή η του κατήφορου είναι ο πάτος , διαβλέποντας τον εξευτελισμό  και πετυχαίνοντας τον αυτοεξευτελισμό της ,δημιούργησε σοβαρό στην υπηρεσία ( Γραφείο προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της , την έσκισε , βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σ΄ αυτό.”

Απάντηση  ΔΑΣ ΟΤΑ

Απαντώντας η εκπρόσωπος της ΔΑΣ ΟΤΑ κάνει λόγοι για προεκ εκστρατεία με ενορχηστρωμένη  προβοκάτσια και προσθέτει: “Πρόκειται για ενορχηστρωμένη προβοκάτσια από την πλειοψηφούσα παράταξη, που φαίνεται να ανοίγει τον προεκλογικό αγώνα στο Σύλλογο, με λάσπη. Δεν θα αποδείξουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Γι' αυτό αν θέλουν ας μας δείξουν το συμπληρωμένο έγγραφο της αξιολόγησης.

Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους επιθέσεις και προβοκάτσιες. Σε αυτή όμως την προβοκάτσια εκτιμώ ότι δεν έχει εμπλοκή ούτε το γραφείο προσωπικού ούτε το τμήμα στο οποίο ανήκω.

Η προβοκάτσια έχει την αποκλειστική υπογραφή της πλειοψηφούσας παράταξης, που δρα μέσα στην αγωνία της να κερδίσει την χαμένη αξιοπιστία της απέναντι στους εργαζόμενους.

Τους προτρέπουμε να σταματήσουν τον προεκλογικό αγώνα της λάσπης και να φροντίσουν να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και τα οποία γιγαντώνονται λόγω των αντεργατικών πολιτικών που αυτοί οι ίδιοι, οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί στήριξαν και στηρίζουν “.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση