Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αγωνιστικό κάλεσμα του ΕΚΒ για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Αγωνιστικό κάλεσμα του ΕΚΒ για την  επέτειο του Πολυτεχνείου

Αγωνιστικό κάλεσμα του ΕΚΒ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Αγωνιστικό κάλεσμα κάνει το για μαζική συμμετοχή στις , που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα στις 17 του Νοέμβρη και 6 μ.μ., στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για να τιμηθεί η φετινή 43η Επέτειος του Ηρωϊκού Ξεσηκωμού του '73 και η θυσία των ων του υ.

ΊΟΠως τονίζεται: “Ειδικώς η φετινή δεν έχει μόνο ιδιαίτερο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ συμβολισμό, αλλά σηματοδοτεί και την ανυποχώρητη του αγώνα μας. Συμπίπτει με τη νέα επίθεση κατά των δικαιωμάτων των εργαζόμενων (2η αξιολόγηση!) και συνιστά το όραμα και το προπύργιο της Αντίστασής μας ενάντια στη βάναυσες αντεργατικές αξιώσεις των Δανειστών.

Εκατομμύρια Έλληνες , εγκλωβισμένοι στη μέγγενη των πιο σκληρών και ληστρικών οικονομικών μέτρων, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδέχεται υπάκουα, αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας, ενώ η Ελληνική Κοινωνία, βιώνει την φτώχεια και την εξαθλίωση, με τις περικοπές των μισθών, το πετσόκομμα των συντάξεων, την απαξίωση των Συλλογικών Συμβάσεων, το άρπαγμα των σπιτιών χάριν των Τραπεζών, και την επιχειρούμενη φίμωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος, διά της προωθούμενης ς του Ν. 1264/82.

Σε όλα αυτά απαντάμε με τη δύναμη της εργατικής πάλης, έχοντας για φωτεινό Σύμβολο και Ορόσημο, το ζωντανό μήνυμα των Αγωνιστών του υ.

• Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Πολυτεχνείου

• Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, πιστοί στα οράματά τους”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση