Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αγωνιστικό «ανάχωμα» ενάντια στην κατάργηση του ΤAΠIT από τους εργαζόμενους στο επισιτισμό
Αγωνιστικό «ανάχωμα» ενάντια στην κατάργηση του ΤAΠIT  από τους εργαζόμενους στο επισιτισμό

Αγωνιστικό «ανάχωμα» ενάντια στην κατάργηση του ΤAΠIT από τους εργαζόμενους στο επισιτισμό

Αγωνιστικό «ανάχωμα» ενάντια στην κατάργηση του Ταμείου Πρόνοιας (ΤΑΠΙΤ), την αρπαγή των εισφορών, των αποθεματικών και της περιουσίας του, καθώς και στην αλλαγή του καθεστώτος λήψης του τους, όρθωσαν σήμερα στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι του Κλάδου Επισιτισμού-Τουρισμού, οι οποίοι, με τη συμμετοχή και άλλων Κλαδικών Ομοσπονδιών, αξίωσαν από την Κυβέρνηση να σταματήσει την καταλήστευση.

Στη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στο πήραν μέρος και εκπρόσωποι του Σωματείου της Μαγνησίας, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση του αγώνα.

Η ουσιαστική άρνηση του αρμοδίου υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Α. Πετρόπουλου, να αφουγκρασθεί την ανησυχία και τις τεκμηριωμένες θέσεις του Κλάδου δεν συνιστά παρά ομολογία πλήρους Κυβερνητικής ταύτισης με τις μνημονιακές αξιώσεις των δανειστών, και αποτελεί για τους εργαζόμενους άληκτη «αιτία πολέμου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση