Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες
Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες

Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες

Σε άδεια και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες , με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η τροπολογία που αφορά τη μονιμοποίησή τους και εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Η τροπολογία προβλέπει αντί για μονιμοποίηση παράταση των συμβάσεών τους για τρία χρόνια, με την πολιτική δέσμευση ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά πριν την τριετία και οι συνδικαλιστές σκοπεύουν να προσφύγουν στο ΣτΕ διότι το Κράτος παρανομεί και δεν εφαρμόζει τον νόμο 3938 που προβλέπει τη μονιμοποίησή τους.

Αν και η πρώτη άδεια που δόθηκε στους πυροσβέστες έληξε την Κυριακή, στους πενταετούς υποχρέωσης δόθηκε και νέα, μέχρι η τροπολογία να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί ότι στο Ν. υπηρετούν συνολικά 100 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, από τους οποίους περίπου 60 πληρούν τα κριτήρια μονιμοποίησης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση