Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες
Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες

Αδειούχοι και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες

Σε άδεια και πάλι οι πενταετούς υποχρέωσης πυροσβέστες , με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η τροπολογία που αφορά τη μονιμοποίησή τους και εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Η τροπολογία προβλέπει αντί για μονιμοποίηση παράταση των συμβάσεών τους για τρία χρόνια, με την πολιτική δέσμευση ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά πριν την τριετία και οι συνδικαλιστές σκοπεύουν να προσφύγουν στο ΣτΕ διότι το Κράτος παρανομεί και δεν εφαρμόζει τον νόμο 3938 που προβλέπει τη μονιμοποίησή τους.

Αν και η πρώτη άδεια που δόθηκε στους πυροσβέστες έληξε την Κυριακή, στους πενταετούς υποχρέωσης δόθηκε και νέα, μέχρι η τροπολογία να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί ότι στο Ν. Μαγνησίας υπηρετούν συνολικά 100 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, από τους οποίους περίπου 60 πληρούν τα κριτήρια μονιμοποίησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση