Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » 450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé
450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé

450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé

Τη δέσμευση για 450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 300 θα είναι προσλήψεις και οι 150 ευκαιρίες κατάρτισης και μαθητείας για το διάστημα 2017-2020, ανέλαβε η στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου του προγράμματος « needs YOUth».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο κύκλο του εν λόγω προγράμματος που ανακοινώθηκε ακριβώς πριν από τρία χρόνια και αφορούσε το διάστημα έως το τέλος του 2016, δόθηκαν από τη στην 558 ευκαιρίες απασχόλησης. Από αυτές οι 412 ήταν προσλήψεις και οι 146 θέσεις πρακτικής άσκησης και μαθητείας. Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα «Μπορούμε εδώ» που υλοποιήθηκε από τον Nescafé η εταιρεία προσέφερε σε συνεργασία με τον ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ (τον εκπαιδευτικό βραχίονα του ΣΕΒ) σε 400 νέους ειδίκευση με πιστοποίηση σε κλάδους που έχουν ζήτηση στην Ελλάδα.

Παράλληλα, υποστηρίχθηκαν περισσότεροι από 3.000 νέοι με συμβουλευτική καριέρας σε 71 συναντήσεις και με την εθελοντική συμμετοχή 285 εργαζομένων της εταιρείας. Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2014 η Ελλάς ενεργοποίησε και τη «Συμμαχία για τη νέα γενιά» (Alliance for YOUth) με 12 εταιρείες και οργανισμούς να στηρίζουν την πρωτοβουλία.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση