Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » 450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé
450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé

450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα από Nestlé

Τη δέσμευση για 450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 300 θα είναι και οι 150 ευκαιρίες κατάρτισης και μαθητείας για το διάστημα -2020, ανέλαβε η Nestlé στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Nestlé needs YOUth».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο κύκλο του εν λόγω προγράμματος που ανακοινώθηκε ακριβώς πριν από τρία χρόνια και αφορούσε το διάστημα έως το τέλος του 2016, δόθηκαν από τη Nestlé στην Ελλάδα 558 ευκαιρίες απασχόλησης. Από αυτές οι 412 ήταν και οι 146 θέσεις πρακτικής άσκησης και μαθητείας. Επιπλέον, μέσα από το «Μπορούμε εδώ» που υλοποιήθηκε από τον Nescafé η εταιρεία προσέφερε σε συνεργασία με τον -ΙΒ (τον εκπαιδευτικό βραχίονα του ) σε 400 νέους ειδίκευση με πιστο σε κλάδους που έχουν ζήτηση στην Ελλάδα.

Παράλληλα, υποστηρίχθηκαν περισσότεροι από 3.000 με καριέρας σε 71 συναντήσεις και με την εθελοντική συμμετοχή 285 εργαζομένων της εταιρείας. Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2014 η Nestlé Ελλάς ενεργοποίησε και τη «Συμμαχία για τη νέα γενιά» (Alliance for YOUth) με 12 εταιρείες και οργανισμούς να στηρίζουν την πρωτοβουλία.

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση