Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Επίσημη πρώτη γνωριμία με το νέο Volvo S90
Επίσημη πρώτη γνωριμία με το νέο Volvo S90

Επίσημη πρώτη γνωριμία με το νέο Volvo S90

Η Volvo , στρατηγικός συν της Volvo Car Hellas εδώ και 14 χρόνια, παρουσίασε το νέο , ένα αποκάλυψη.
Κομψό, εκλεπτυσμένο και όχι κραυγαλέο, πολυτελές με τη σύγχρονη έννοια του όρου. Η παρουσίαση έγινε στο ΤΑΤΟΪ στη Βαρυμπόμπη και συγκέντρωσε πλήθος φίλων της μάρκας και της εταιρείας που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.
Σήμερα η αντίληψη του τι συνιστά πολυτέλεια, μεταβάλλεται ταχύτερα από ποτέ. Η πολυτέλεια εξελίσσεται στο μοναδικό  προνόμιο να βιώνει κάποιος σπάνιες, εξαιρετικές  και πολύτιμες εμπειρίες ς.
Η Volvo Cars , ως premium κατασκευαστής της αυτοκινητος , έχοντας πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις ύψους 11 δις δολαρίων τα τελευταία πέντε χρόνια , προσεγγίζει τη νέα αντίληψη της πολυτελείας με αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται τέλεια  στις νέες  ανάγκες και επιθυμίες της σύγχρονης αυτοκίνησης.
 Πρώτα με την παρουσίαση του Volvo XC90 και τώρα με το νέο η Volvo αροσωπεύει τη νέα αντίληψη της αυτοκίνησης. Το είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν εγγυημένα μια ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμπειρία σε κάθε διαδρομή με τεχνολογίες αιχμής και μια high end αντίληψη πολυτελείας που υπόσχονται απόλυτη άνεση , έλεγχο και επιδόσεις, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.
πηγή:kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση