Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Επισήμανση καυσίμων της ΕΕ: σαφέστερες πληροφορίες για τους καταναλωτές και τους φορείς εκμετάλλευσης
Επισήμανση καυσίμων της ΕΕ: σαφέστερες πληροφορίες για τους καταναλωτές και τους φορείς εκμετάλλευσης

Επισήμανση καυσίμων της ΕΕ: σαφέστερες πληροφορίες για τους καταναλωτές και τους φορείς εκμετάλλευσης

Αύριο, θα εμφανιστεί μια νέα εναρμονισμένη σειρά ετικετών καυσίμων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα πληροφορούν καλύτερα τους οδηγούς σχετικά με την καταλληλότητα των καυσίμων για τα οχήματά τους, οπουδήποτε και αν ταξιδεύουν στην ΕΕ, ενώ θα τους βοηθούν να αποφεύγουν τη χρήση ακατάλληλου καυσίμου και θα ενημερώσουν για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επιλογής τους.

Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνεται με βάση το άρθρο 7 της οδηγίας για τις υποδομές εναλλακτικών καυσίμων του Οκτωβρίου 2014 και σύμφωνα με το Σχέδιο δράσης της Επιτροπής για τις υποδομές εναλλακτικών καυσίμων, του Νοεμβρίου 2017, το οποίο καθορίζει ορισμένες δράσεις στήριξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης υποδομών, την αύξηση των επενδύσεων και τη βελτίωση της αποδοχής από τους καταναλωτές.

Συμπληρώνει επίσης τις προτάσεις της Επιτροπής Γιούνκερ «Η Ευρώπη σε κίνηση» για καθαρή, ασφαλή και συνδεδεμένη κινητικότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

  • Μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών - https://t.co/Dg7Nw3DsUl -

  • Μνήμη Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου του εκ Ζαγοράς - https://t.co/TBBnPynb7t -

"Αλιεύοντας" την είδηση