Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επεκτείνεται η μεταφορά μαθητών με το Αστικό ΚΤΕΛ
Επεκτείνεται η μεταφορά μαθητών με το Αστικό ΚΤΕΛ

Επεκτείνεται η μεταφορά μαθητών με το Αστικό ΚΤΕΛ

Επεκτείνεται και τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των αργιών το μέτρο της μεταφοράς των με μειωμένο κόμιστρο, μετά από απόφαση της διοίκησης του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Βόλου.

Το αίτημα, που έγινε αποδεκτό, και ξεκινά το Σάββατο, 4 Απριλίου και θα εφαρμοσθεί πιλοτικά μέχρι την 30η Ιουνίου, τέθηκε από το Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, και εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και της πολύ καλής συνεργασίας των δύο πλευρών, ώστε με κάθε πρόσφορο τρόπο να ενισχύεται η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή προς όλους τους πολίτες, και μάλιστα στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το μειωμένο κόμιστρο για τους μαθητές (κόκκινο Ζώνης ή καφέ Β Ζώνης) θα επανεξεταστεί από τον πρόεδρο, κ. Παναγιώτη Γιόλα και το ΔΣ του ΚΤΕΛ, με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου και για όλη τη διάρκεια της, αφού συγκεντρωθούν και αναλυθούν τα στοιχεία κίνησης από την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου.

Ο Βόλου επικροτεί την ενέργεια της διοίκησης του ΚΤΕΛ και τονίζει τη διάθεσή της για κάθε που θα αποβαίνει προς όφελος των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση